MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Dukun Kagol - Klenik Genk ( Guyon Waton Cover )

Koe teko gowo loro koe lungo tanpo suworo
Nembung karo nangis getih nganti keturutan le mu sugih
Banjur koe lali konco mergo ngoyak bondo neng dunyo
Ra sembodo le mu ngemis karo nangis

Opo koe ora ngelingi susah tak tulungi
Koe uwis sugih banjur koe ngelaleni
Gawe loro seseking kagol ning ati

Aku iso gawe uripmu keloro loro
Aku mung wegah disiki takdir sing kuwoso
Opo pancen bener kui patrapmu sing olo
Dumeh sugih bondo banjur konco tok tinggalno

Aku iso gawe uripmu keloro loro
Aku mung wegah disiki takdir sing kuwoso
Opo pancen bener kui patrapmu sing olo
Dumeh sugih bondo banjur konco tok tinggalno

Opo koe ora ngelingi susah tak tulungi
Koe uwis sugih banjur koe ngelaleni
Gawe loro seseking kagol ning ati
Aku iso gawe uripmu keloro loro

Aku mung wegah disiki takdir sing kuwoso
Opo pancen bener kui patrapmu sing olo
Dumeh sugih bondo banjur konco tok tinggalno
Aku iso gawe uripmu keloro loro

Aku mung wegah disiki takdir sing kuwoso
Opo pancen bener kui patrapmu sing olo
Dumeh sugih bondo banjur konco tok tinggalno

Gawe loro seseking kagol ning ati
Gawe loro seseking kagol ning ati


Loading...

Share This :
SakuBolong