MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Guyon Waton x Om Wawes - Penak Konco


Bedo ra nemu dalane
Karo koe aku ra ono bahagiane
Timbang gelo mung di sio sio
Rasah digawe dowo crito iki
Tresno ra bakal iso nyawiji

Abot kesel sing ngerasakke
Karo koe anane ming rame wae
Soyo ajur polahmu soyo ngawur
Mikir awakmu dewe karepmu dewe tanpo kelingan janji awale

Pancen iki dudu jodone
Rasah dipeksake
Kabeh iki wis ono dalane
Percoyo wae gusti mboten nate sare

Koe ra tau ngerteni roso iki kepati pati
Tibo butuh koe goleki aku pie koe rapeduli
Ra perlu ngomongke tresno yen kui mung gawe loro
Ra perlu dolanan roso awakdewe penak konco

Pancen iki dudu jodone
Rasah dipeksake
Kabeh iki wis ono dalane
Percoyo wae gusti mboten nate sare

Koe ra tau ngerteni roso iki kepati pati
Tibo butuh koe goleki aku pie koe rapeduli
Ra perlu ngomongke tresno yen kui mung gawe loro
Ra perlu dolanan roso awakdewe penak konco

Awakdewe penak konco..

Pancen iki dudu jodone
Rasah dipeksake..

Loading...

Share This :
SakuBolong