MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu NDX AKA - Undangan Rabi


Aku seh kelingan kowe ngucap janji
Janji ora bakal ninggal aku
Gedene roso sayangmu ratego ngelarani
Tetep setia tekane mati

Pantai indrayanti sing tau nyekseni
Pahit manise cerito tresno iki
Limang taun wis suwene aku jogo ati
Tapi koe tego ninggal aku rabi

Saiki koe lungo ninggali kenangan
Saiki koe teko ngenei undangan
Sumpah wani mati jane isih sayang
Atiku loro tenan nyawang koe neng pelaminan

Aku seh kelingan koe ngucap janji
Janji ora bakal ninggal aku
Gedene roso sayangmu ratego ngelarani
Tetep setia tekane mati

Pantai indrayanti sing tau nyekseni
Pahit manise cerito tresno iki
Limang taun wis suwene aku jogo ati
Tapi koe tego ninggal aku rabi

Saiki koe lungo ninggali kenangan
Saiki koe teko ngenei undangan
Sumpah wani mati jane isih sayang
Atiku loro tenan nyawang koe neng pelaminan

Duh dek aku ra nyongko tresno seng wes tak cobo
Saiki tinggal cerito bubar mergo wong liyo
Opo ora kelingan pas jaman semono
Susah seneng janji tresno nganti tekan tuo
Jane aku isih sayang wani sumpah wmati
Aku bakal tetep setia ngenteni
Ibarate aku otot kawat balung wesi
Atiku wis ra kuat mergo ditinggal rabi

Mas pangapurane aku ninggal koe
Mergo resno iki ora direstoni
Jembarno atimu lilakno lungaku
Ngertenono aku kabih iki mergo wong tuaku

Saiki koe lungo ninggali kenangan
Saiki koe teko ngenei undangan
Sumpah wani mati jane isih sayang
Atiku loro tenan nyawang koe neng pelaminan

Saiki koe lungo ninggali kenangan
Saiki koe teko ngenei undangan
Sumpah wani mati jane isih sayang
Atiku loro tenan nyawang koe neng pelaminan

Hooo ooo neng pelaminann
Undangan rabimu wis tak tompo

Official Videos:
CLICK HERE

Lirik Lagu NDX AKA - Undangan Rabi

Loading...

Share This :
SakuBolong