MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri


Yen wis tresno paite kopi rasane legi
Yen wis tresno rasane koyo ngimpi
Nandyan kahanan tetep dilakoni
Mepet koe wis adem rasaning ati

Yen wis tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wis tresno abot enteng kudu dilakoni
Rausah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

Yen pancen jodo ra nyawang bondo dunyo  podo tresnane nompo anane lan nrimo
Rausah kesuen ndang nyebar undangan diramekke dangdutan podo lungguh jejer ning mantenan
Yen pancen tresno rasah kakean haluan rausah ragu mergo kahanan prei kanan kiri
Ucapke janji yen sido mantenan lan bakal bebrayan rasah menggak menggok jodomu mesti tekan

Yen wis tresno paite kopi rasane legi
Yen wis tresno rasane koyo ngimpi
Nandyan kahanan tetep dilakoni
Mepet koe wis adem rasaning ati

Yen wis tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wis tresno abot enteng kudu dilakoni
Rausah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

Yen pancen jodo ra nyawang bondo dunyo  podo tresnane nompo anane lan nrimo
Rausah kesuen ndang nyebar undangan diramekke dangdutan podo lungguh jejer ning mantenan
Yen pancen tresno rasah kakean haluan rausah ragu mergo kahanan prei kanan kiri
Ucapke janji yen sido mantenan lan bakal bebrayan rasah menggak menggok jodomu mesti tekan

Yen wis tresno paite kopi rasane legi
Yen wis tresno rasane koyo ngimpi
Nandyan kahanan tetep dilakoni
Mepet koe wis adem rasaning ati

Loading...

Share This :
SakuBolong