MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Agung Pradanta feat Ayu Paramita - Tukang Parkir


Dek sepurane aku
Sing durung iso dadi opo sing tok karepno
Aku mung iso kerjo
Opo enenge sik penting halal hasile

Mas aku iso nompo
Yen wis dalane urip iki kudu koyo ngene
Penting dilakoni wae
Aku yakin bakal kepenak burine

Koe ojo sumelang
Tresnaku ora bakal ilang
Ibarat kowe kuncine 
Aku dadi montore

Kadang aku sok mikir
Aku mung tukang parkir
Opo kowe biso nompo 
Rabakal gawe loro

Kowe rasah kuwatir
Kabeh uwis tak pikir 
Senajan kowe tukang parkir
Nanging atiku ora bakal sumingkir

Dek sepurane aku
Sing durung iso dadi opo sing tok karepno
Aku mung iso kerjo
Opo enenge sik penting halal hasile

Koe ojo sumelang
Tresnaku ora bakal ilang
Ibarat kowe kuncine 
Aku dadi montore

Kadang aku sok mikir
Aku mung tukang parkir
Opo kowe biso nompo 
Rabakal gawe loro

Kowe rasah kuwatir
Kabeh uwis tak pikir 
Senajan kowe tukang parkir
Nanging atiku ora bakal sumingkir

Kadang aku sok mikir
Aku mung tukang parkir
Opo kowe biso nompo 
Rabakal gawe loro

Kowe rasah kuwatir
Kabeh uwis tak pikir 
Senajan kowe tukang parkir

Loading...

Share This :
SakuBolong