MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Klenik Genk X Ndarboy Genk - Manut Dalane


Reruumangsane aku ora due ati
Sakpenake dewe le mu ngelarane
Rerumangsane aku ora due roso
Kowe tego rabi karo wong lio

Wis tak cobo 
Aku ngilangi roso
Tresno iki lalekke janji 
Sing wis tok blenjani

Gusti ajeng pripun maleh
Yen iki sampun takdire kulo manut dalane
Gusti kulo namung manungso
Sing sagete namung katah dedongo

Sudah berulang kali ku bertahan
Berjuang dinggo tekan ning bebrayan
Tapi kenyataan ora tekan pelaminan
Kowe ora nrimo karo keadaan

Tekan sepiro
Aku arep nyobo
Ra nelongso ningilangi roso 
Ning jero dodo

Gusti ajeng pripun maleh
Yen iki sampun takdire kulo manut dalane
Gusti kulo namung manungso
Sing sagete namung katah dedongo

Gusti ajeng pripun maleh
Yen iki sampun takdire kulo manut dalane
Gusti kulo namung manungso


Share This :
SakuBolong
avatar

mantap min. update lagi yang lagu-lagu baru dong min

18 Februari 2019 08.42