MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Ndarboy Genk - Tibo Mburi ( ft. Jessy Andra )


Aku dewean ning dalan prapatan
Sakwise kowe ngajak bubaran
Senajan loro naninging kudu tak trimo
Mugo wae sik apik nggo dewe

Saktenane atiku durung biso nerimo
Kowe gandeng karo uwong lio
Kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
Sing penting kowe bahagia aku gampang

Duh gusti praingono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning buri

Mlaku nem wulan aku isih dewekan
Krungu kabar kowe arep tunangan
Snajan loro nanging kudu tak trimo
Mugo wae sing apik nggo kowe

Saktenane atiku durung biso nerimo
Kowe gandeng karo uwong lio
Kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
Sing penting kowe bahagia aku gampang

Duh gusti praingono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning buri

Aku ngerti kowe ora gampang
Kadung suwe dewe bebarengan
Nanging gusti duwe dalan liyo
Kowe kudu lilo, kowe kudu nrimo lan legowo

Duh gusti praingono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning buri

Duh gusti praingono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning buri

Kowe kudu lilo, Kowe kudu nerimo lan legowo

Lirik Lagu Ndarboy Genk - Tibo Mburi ( ft. Jessy Andra )

Loading...

Share This :
SakuBolong