MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Pendhoza - Mulut Sales


Dasare mulut sales omongane luwes
Kau buat aku tertipu dengan omongan manismu
Aduh sayang, seribu sayang
Manis wajahmu tapi pahit omonganmu

Uwis dadi korban aku dinggo bancakan
Pancene kowe tegel tenan
Ra nganggo ati ra due perasaan
Mbok gawe uripku iki soyo berantakan

Semua omonganmu kuwi koyo mbah mugio
Kata manismu terlahir mung gawe aku cidro
Getun tak roso raiso tak trimo 
Aku tok apusi atiku loro

Dasare mulut sales omongane luwes
Kau buat aku tertipu dengan omongan manismu
Aduh sayang, seribu sayang
Manis wajahmu tapi pahit omonganmu

Bodoku iki gampang tok apusi
Mbendino kowe janji wis mesti tok ingkari
Due hobi kok ngapusi senenge le ngumbar janji
Ra rumongso dienteni malah kowe sing mblenjani

Tak yakinke atiku kowe tulus ro aku
Ning faktane bedo kowe ngajak suloyo
Tego nggandeng piryo lio ning ngarepe moto
Jebul kowe tukang ngibul amung gawe ati loro

Dasare mulut sales omongane luwes
Kau buat aku tertipu dengan omongan manismu
Aduh sayang, seribu sayang
Manis wajahmu tapi pahit omonganmu

Dasare mulut sales omongane luwes
Kau buat aku tertipu dengan omongan manismu
Aduh sayang, seribu sayang
Manis wajahmu tapi pahit omonganmu


Share This :
SakuBolong