MASIGNCLEAN102

lirik lagu ndarboy genk ft. ajeng sereal - kadung jeru


aku wis kadung jeru
karo kowe sing ngapusi aku
mbalek ndek mantanmu

pancen wis nasibku 
mung dadi pelampiasan nafsu
ben ndeknen balikan ndek awakmu

jaremu pingin lali
aku sing mbok curhati
pancen aku sing salah
ngarep luwih kowe luweh aku tak ngalah

pancen dudu dalane
aku gandeng mbe' kowe
yo wis ben tak ikhlaske
yen meh mbalik mbe' kae

pancen dudu jodoku
senajan wes kadung jeru
mending ojo kesusu
golek sing luwih ayu

aku wis kadung jeru
karo kowe sing ngapusi aku
mbalek ndek mantanmu

pancen wis nasibku 
mung dadi pelampiasan nafsu
ben ndeknen balikan ndek awakmu

jaremu pingin lali
aku sing mbok curhati
pancen aku sing salah
ngarep luwih kowe luweh aku tak ngalah

pancen dudu dalane
aku gandeng mbe' kowe
yo wis ben tak ikhlaske
yen meh mbalik mbe' kae

pancen dudu jodoku
senajan wes kadung jeru
mending ojo kesusu
golek sing luwih ayu

mas kowe ojo nesu
pangapurane aku
durung nganti iso mbukak atiku

pancen bener kandamu
iki pancen salahku
mugo mugo oleh sing luwih ayu

pancen dudu dalane
aku gandeng mbe' kowe
yo wis ben tak ikhlaske
yen meh mbalik ndek kae

pancen dudu jodoku
senajan wes kadung jeru
mending ojo kesusu
golek sing luwih ayu

pancen dudu dalane
aku gandeng mbe' kowe
yo wis ben tak ikhlaske
yen meh mbalik ndek kae

pancen dudu jodoku
senajan wes kadung jeru
mending ojo kesusu
golek sing luwih ayu

mending ojo kesusu
golek sing luwih ayu
senajan kowe ra ayu
aku wis kadung jeru

lirik lagu ndarboy genk ft. ajeng sereal - kadung jeru


Download Applikasi & Game di: Mod Andro


Share This :
SakuBolong